Over ons

Over ons

Het grootste online vergelijkingsplatform van Nederland voor de zakelijke printmarkt.

in 3 stappen een offerte voor uw kopieermachine/ printer ontvangen?In drie stappen naar een nieuwe printomgeving - Zoek door middel van onze selectietool eenvoudig de producten die bij uw situatie passen en vergelijk uw selectie op basis van uiteenlopende specificaties. Vraag eenvoudig een offerte aan en kom in contact met een door u aangegeven aantal leveranciers. Kies vervolgens de leverancier met de beste voorwaarden [lees meer].

Wie we zijn

123kopieermachine.nl is een online platform dat klanten en getoetste aanbieders van printgerelateerde producten bij elkaar brengt. Door een up to date en gedetailleerd bestand van producten bieden wij onze klanten een gedetailleerd overzicht van mogelijkheden en daarnaast onze leveranciers een perfecte basis om tot goede voorstellen aan de klant te komen.

Het team van 123kopieermachine.nl bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in zowel de print- en kopieerbranche als de online wereld. Door deze combinatie zijn we door middel van automatisering in staat een enorme hoeveelheid aan producten en specificaties terug te brengen naar producten en diensten die specifiek geschikt zijn voor de (print) omgeving van onze klanten. 

Bedrijfsgegevens

   

123kopieermachine.nl
Onderdeel van Van Deyssel BV
Emdenweg 3
9723 TA Groningen
+31(0)85 303 27 83
info@123kopieermachine.nl

   

Wat we doen

Door een met zeer veel zorg samengestelde database aan specificaties en testresultaten van printgerelateerde producten bieden we de klant een eenvoudige tool om verschillende soorten kantoormachines met elkaar te vergelijken op basis van een uiteenlopend scala aan specificaties. Op basis van uw selectie brengen we u, wanneer gewenst, in contact met een aantal bewezen leveranciers.

Wat we beloven

  • Al onze productinformatie is volledig up to date en accuraat

  • Onze leveranciers zijn getoetst op kwaliteit en het nakomen van afspraken
  • U geniet de best mogelijke voorwaarden

  • Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. Van technische vragen tot het dubbelchecken van een offerte

Waarom 123kopieermachine.nl?

  • Eenvoudige selectiemodule om tot een vergelijk te komen

  • Accurate productinformatie

  • Beste prijzen van getoetste aanbieders

Onze klanten

Laat onze klanten u vertellen wat ze van ons vinden en waarom ze onze dienstverlening waarderen. Door de jaren heen hebben we vele positieve beoordelingen van klanten mogen ontvangen.

Klanten beoordelen 123kopieermachine.nl met een 0, gebaseerd op 99 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen